Belastingaangiften en advies van hoog niveau

Fiscale zaken, van I tot V

Aangifte doen hoeft voor u geen belasting te zijn. Of het nu gaat over inkomsten-, vennootschaps-, omzet-, loon- of schenk- en erfbelasting. Binnen Kester & Partners Accountancy beschikken wij over specialisten voor elk type aangifte, zowel voor ondernemers als particulieren. Zij verzorgen het gehele traject voor u en wijzen u op de verschillende fiscale mogelijkheden zodat de verschillende fiscale aangiftes worden geoptimaliseerd en u geen fiscaal nadeel loopt.

Soms is het gewenst om voor de langere termijn een 'belastingplanning' te maken. Zodoende kunnen wij uw toekomstige belastingheffing optimaliseren en maken wij optimaal gebruik van de mogelijkheden die de wetgever biedt en rekenen wij de verschillende alternatieven en mogelijkheden door zodat u een optimale beslissing kunt nemen. De fiscaal specialisten van Kester & Partners zijn u hiermee graag van dienst.

Tot slot kan het voorkomen dat bedrijven worden geconfronteerd met belastingcontroles. Onze specialisten en relatiebeheerders kunnen u hiermee ontzorgen. Hierdoor heeft u geen omkijken naar de belastingcontroleurs en verloopt het contact tussen de belastingdienst en u via onze specialisten. Op deze wijze verloopt de controle betrouwbaar en efficiënt.

Horizontaal toezicht

Kester & Partners Accountancy biedt u de mogelijkheid om mee te doen met horizontaal toezicht. Wij zijn hiervoor een convenant overeengekomen met de Belastingdienst, op basis van de door SRA afgesloten raamovereenkomst.